Frøenes og urternes mangfoldighed. Klik for store billeder.

For Forårskurset, se her.

Medlemsarrangementer i 2013

28.-29.-30. juni: Kulturbotanisk ekskursion til Bornholm. Indkvartering på vandrerhjemmet i Svaneke. Heldagstur til Hammershus, hvor vi vil besøge det nye projekt med registrering af Hammershusklippens særlige flora (ca. 10% af den danske flora, flere meget sjældne arter) - formidling af et af landets fineste lokaliteter for reliktplanter, "levende fortidsminder" - og udvikling af særlige metoder til pleje og bevaring af dette unikke botaniske og kulturhistoriske område.

Tog- og færgeforbindelser gør det muligt at ankomme fredag aften efter arbejdstiden fra Sjælland, Fyn og Århus. Det er også muligt at rejse hjem søndag aften. Men måske vil nogle af os gerne bruge lidt flere dage på øen?

Du kan se mere om turen her.

Lørdag d. 10. august kl. 14-17: Havebesøg i Holstebro Urtehave: Spisehave-rundvisning og kursus. Mange af os har ønsket at se Anders og Toves have i fuld flor. I haven dyrkes 400 forskellige spiselige afgrøder (sorter). Havens grund- principper er: økologisk, æstetisk, naturligt og nyttigt. Der tages frø af ca.100 nytteplanter og haven er adoptant for en del sorter for Frøsamlerne.

Der kommer flere oplysninger til medlemmerne senere.

20.-21.-22. september: Årsmøde 2013 i Odsherred. Generalforsamlingen, frøbytte og ekskursioner til lokale landskaber og projekter. Vi regner bl.a. med en tur med naturvejleder Jørgen Stoltz: "Landskabsforståelse og vilde planter" ved Nekselø Bugt, og besøg hos grøntavler Søren Wiuff og Æbleværkstedet "Nonnetit".

 

 

07.12.2012