Frøenes og urternes mangfoldighed. Klik for store billeder.
Medlemmernes forum og kort
Frøsamlernes forum findes på http://froe.amigaos.dk/. På nær de to overordnede rubrikker er Forummet kun åbent for medlemmer - nye brugere skal tilmelde sig på knappen øverst til venstre, lige under vores logo. Brian Krause har skrevet en rigtig god vejledning til nye brugere:
Vejledning i brug af medlemsforum

Siden vejledningen blev skrevet er der kommet et nyt under-forum, der hedder "Opskrifter: Mod en Frøsamler-kogebog". Alle tilmeldte kan indsende opskrifter og kommentere andres bidrag.

Der er gang i de fleste under-forummer (fora) - Efterlysninger, spørgsmål og svar om dyrkning, tilbagemeldinger på forsøg, nye frøtilbud der ikke kom på Frølisten. Husk at skrive hvert forum op til overvågning - så får du en email når der er kommet nyt, og skal ikke selv huske at tjekke. Det sparer tid og gi'r en meget bedre oplevelse og udnyttelse af forummet.

Google-kort

Vi har i forvejen et Google-kort med kontaktoplysninger på vores kontaktpersoner og koordinatorer for de forskellige plantegrupper. Alle, også ikke-medlemmer, kan bruge dette kort til at søge oplysninger om foreningen. Kort over kontaktpersoner

I 2009 oprettet vi et landsdækkende kort kun for medlemmerne, der kræver password. På kortet kan man finde de medlemmer, der har indsendt deres kontaktoplysninger og lidt om deres haver og andre interesser. Andre medlemmer vises også, men uden navn og adresse. Vi håber selvfølgelig at mange flere vil tilmelde sig kortet, og at medlemmerne vil bruge det til at opbygge lokale netværk og lokale aktiviteter. Kort over medlemmer

NB: Et nyt password er udsendt med Frølisteni begyndelsen af 2011. Nye medlemmer kan få det hos foreningen (send en email via kontaktsiden).