Frøenes og urternes mangfoldighed. Klik for store billeder.

Lokale kontaktpersoner for foreningen Frøsamlerne

Kontaktpersonerne er Frøsamlere der gerne vil kontaktes og besøges af andre (især nye) medlemmer. Vi deler vores erfaringer og vor begejstring (men husk at vi ikke er fagfolk eller frøbutikker). De vises med blå 'bobler' med sort prik.

Vi har 9 plantegrupper med hver sin koordinator, der administrerer vores "adoptioner" af gamle sorter indenfor deres gruppe. Man kan kontakte dem med spørgsmål om adoption og om sorter indenfor deres gruppe.
De er: I Jylland: Anders Bech, Holstebro, Krydderurter & Lægeplanter; Brian Krause, Trige v/Århus, Gulerødder;  Lila Towle, Hobro, Tomater & Pebre; Mette Westergaard Nielsen, Auning (Djursland), Ærter og Bønner.
På Sjælland: Henrik Larsen, Stevns, Meloner m.m.; Ida Johannessen, Vipperød v/Holbæk, Bladgrønt; Svend Erik Sørensen, Nykøbing Sj., Rodfrugter; Søren Holt, Kastrup, Løg & Hvidløg; NO Crossland, Allerød, Kål & Korn.
De kan findes på dette kort ved at klikke på den grønne boble ved den pågældende by.

Nogle af koordinatorerne er også kontaktpersoner - de vises med grøn boble med sort prik.

Har du rettelser til kortet eller vil du gerne være lokal kontaktperson så skriv til: info@froesamlerne.dk

Vis stort kort